Detox tabs

detox-tabs-logo-pictos

 Zuivering van lever & urinewegen
Onze planten

chicoree

Cichorei

Cichorei wordt veel gekweekt omwille van zijn wortel die geroosterd wordt om er een
koffievervanger van te maken. Cichorei komt in heel Europa in het wild voor: aan het einde van de zomer vind je zijn prachtige blauwe bloempjes overal langs de weg. De Grieken en Romeinen gebruikten cichorei al omdat de plant helpt bij de spijsvertering. De wortel van cichorei heeft een gunstig effect op de lever en wordt daarom heel veel gebruikt tijdens lentekuren om het lichaam te zuiveren.

pissenlit-ernst-2015

Paardenbloem

De paardenbloem wordt ook wel pisbloem genoemd, omwille van haar vochtafdrijvende eigenschappen. Haar blaadjes en wortel worden traditioneel in salades verwerkt en gebruikt omwille van hun effect op de lever, galblaas en urinewegen. Het is een plant die een volledig zuiverende werking heeft: hij bevordert de ontgifting van de lever en het afvoeren van afvalstoffen via de urine.

bouleau-ernst-2015

Berk

Wordt in de volksmond ook wel de ‘boom der wijsheid’ genoemd. De berk komt algemeen voor in Europa, waar hij goed gedijt op arme grond. Het blad van de berk is goed voor de afvoer van afvalstoffen via de urine, waardoor het traditioneel gebruikt wordt om het lichaam te zuiveren.

Samenstelling
  • 50 mg Cichorei droogextract (Cichorium intybus L. )
  • 150 mg Paardenbloem droogextract (Taraxacum officinale)
  • 200 mg Berk droogextract (Betula spp.)
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen & Kinderen vanaf 12 jaar : 2 tabletten, ‘s morgens

picto-no-no-12

Mag gecombineerd worden met:

Start typing and press Enter to search