Slim tabs FAST

Afslanken · Strakke buik

slim-tabs-fast-logo-pictos

 Afslanken · Strakke buik
Onze planten

artichaut-ernst-2015

Artisjok

Artisjok is zowel een groente als een plant die traditioneel wordt gebruikt in de kruidengeneeskunde. De groente is de bloem maar de kruidengeneeskunde gebruikt het blad, omwille van zijn regulerende werking op de lever. Artisjok is belangrijk in een afslankdieet omdat de stofwisseling van suikers en vetten vooral in de lever gebeurt.

fenouil-ernst-2015

Venkel

Net als de artisjok is venkel zowel een groente als een plant die van oudsher in de kruidengeneeskunde gebruikt wordt. De groente is de stam, en het zaad (de vrucht) wordt in de kruidengeneeskunde gebruikt. Venkel heeft een dubbele werking. Hij helpt bij het afvoeren van water via de urine en hij regelt de fermentatie en de productie van darmgas, wat zijn «strakke-buik effect »verklaart.

sene-ernst-2015

Sennablad

Sennablad wordt al sinds de Middeleeuwen in de Arabische geneeskunde gebruikt voor de darmtransit en wordt hoofdzakelijk in het zuiden van India geteeld. De aanwezigheid van sennablad in Slim tabs Fast zorgt voor de noodzakelijke regulering van de darmtransit. Want vaak heeft een verandering van eetgewoonten, wat onvermijdelijk is tijdens een afslankdieet, een verstorend effect op de transit.

Samenstelling
  • 100 mg Artisjok droogextract (Cynara scolymus)
  • 100 mg Venkel droogextract (Foeniculum vulgare)
  • 112,5 mg Sennablad droogextract (Cassia angustifolia)
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen & Kinderen > 12 jaar : 2 tabletten, tijdens het ontbijt

picto-no-no-no

Start typing and press Enter to search